Een aanhangwagen huren: Boedelbak helpt je verhuizing een eind op weg

Verhuizen is duur. Zeker als je een verhuisbedrijf inhuurt loopt je bankrekening leeg. Door je inboedel zelf te vervoeren bespaar je geld.  Wil je echter voorkomen dat je tien keer op en neer moet rijden omdat jouw auto beperkte ruimte biedt? Een aanhanger huren is een uitstekende oplossing, want:

  1. Je houdt het vervoer van al je spullen in eigen beheer.
  2. Met een aanhangwagen van vergroot je, je vervoerscapaciteit.

Voor elk-wat wils

Er is onderscheidt tussen verhuisprojecten. Als student is het enkel nodig om je ‘kamer’ leeg te halen. Gezinnen bestaande uit 4/5 personen hebben een grotere inboedel om te verhuizen. Dit heeft ook invloed op de keuze voor een aanhangwagen. Hoe groter de inboedel is des te groter de benodigde boedelbak moet zijn. Tenzij je het geen probleem vindt om vaker heen en weer te rijden.

Een aanhanger huren is verhuizen in Optima Forma

Heb je relatief weinig geld in kas en wil je heel graag een aanhanger huren omdat de verhuizing met grote schreden dichter bij komt? Inventariseer dan van te voren wanneer je wilt gaan verhuizen en welke spullen je gaat vervoeren. Als je het fijn vindt om op zondag of ‘s avonds laat je administratie te regelen en je hebt daarbij hulp nodig van klantenservices. Dan loop je waarschijnlijk tegen het probleem aan dat deze hulplijnen niet bereikbaar zijn. De klantenservice de aanhangerverhuur is 24/7 uur bereikbaar.

Een aanhangwagen vervult ik-vertrek wensen

Altijd gedroomd van een boerderij in Zuid-Frankrijk, wonen in het Ruhrgebied of ga je tijdelijk studeren in Berlijn? Ook voor een Internationale verhuizing biedt de aanhangwagen je de helpende hand. Over de grens kan je de aanhanger ook gebruiken. Is dat even goed nieuws?

Het gros verhuist echter binnen de Nederlandse grenzen. Niet alleen mensen uit de Randstad worden bediend. In iedere uithoek van ons land is er een locatie te vinden waar jij een aanhangwagen kunt huren. Online reserveren en ‘om de hoek’ ophalen. Kortom, met een gehuurde aanhanger word je verhuizing een stukje makkelijker. En gemak dient de mens.