De keuze voor een douchewand of douchedeur

Tegenwoordig kun je bijna niet meer zonder glas in je badkamer. En wat is er nu mooier dan een glazen douchewand of douchedeur? En het is nog praktisch ook. In dit artikel zullen we je meer vertellen over de mogelijkheden voor een glazen douchewand of douchedeur.

De mogelijkheden
Er zijn heel veel mogelijkheden waar je uit kunt kiezen als het gaat om een douchewand of douchedeur van glas. Kies bijvoorbeeld voor enkelglas of hardglazen deuren, een bevestiging met scharnieren aan de muur of tegelwerk, klemmen of profielen. als je op zoek bent naar een douchedeur, kun je kiezen voor een inklapbare douchedeur of een deur die in zijn geheel open gaat (swingdeur of pendeldeur). En kies voor doorzichtig glas of bewerkt glas. Wanneer je kiest voor doorzichtig glas, zie je eventueel vuil of kalkaanslag beter zitten, maar het hangt er natuurlijk ook vanaf wat je zelf mooi vindt.

Speciaal ShowerGuard®-glas
Het kan lastig zijn om de glans van doorzichtig doucheglas te behouden. Het kan verkleuren, vlekkerig of brood worden door de kalk in het water, hitte en zeep. Er is nu speciaal glas wat eenvoudig schoon te houden is met een zachte doek of een vochtige spons. Dit heet ShowerGuard®-glas en dit glas wordt tijdens de productie door middel van ionenstralen verzegeld. Het Easy-to-clean oppervlak beschermt het glas goed tegen schadelijke invloeden. Ideaal voor in de badkamer dus!

Waar bestellen?
Waar kun je nu terecht voor het bestellen van een douchedeur of douchewand die voldoet aan je wensen? Dit kan natuurlijk bij de plaatselijke doe-het-zelf zaak, maar er zijn ook bedrijven waar je terecht kunt voor het bestellen van glas 0p maat. Zo kun jij exact aangeven wat je wilt!