Trend badkamermeubels: Eenvoud met een glimlach

Less is more

Voor de badkamer zijn meubels te koop in alle stijlen, maten en kleuren. Maar de trend is duidelijk: less is more, op een zachte manier. Geen overdreven romantische details, geen té strakke minimalistische designvormen en zeker geen wilde kleuren.

De badkamer van nu is strak maar vriendelijk van vormgeving, met afgeronde hoeken en is uitgevoerd in rustige tinten.

Modern en tijdloos tegelijkScandinavisch-appartement-badkamer

Het is natuurlijk een kwestie van persoonlijke voorkeur, maar voor de huidige trend is veel te zeggen. Deze look kenmerkt zich door mooie, neutrale, materialen en kleuren als grijs, wit, antraciet en hier en daar nog wat natuurtinten, zoals bruin, zand en zacht appelgroen.

Tijdloos

Door deze combinatie van vorm, materiaal en kleur zal deze rustige stijl de tand des tijds behoorlijk goed doorstaan en niet snel als ouderwets gezien worden. In deze tijd is dat een belangrijk voordeel, zeker als je je huis nog eens wilt verkopen.

Juweeltjes van w.c.’s

Ook de toiletpotten zijn tegenwoordig schitterend van design. Veel badkamers hebben ook een w.c., hoewel een groot aantal mensen dat toilet liever buiten de badkamer gesitueerd zou zien.

In het uitgebreide assortiment badkamermeubels dat verkrijgbaar is zul je altijd iets moois kunnen vinden en daarbij kun je het zo duur maken als je zelf wilt. Ook bij de (zeer) goedkopere merken kun je soms hele mooie elementen voor de badkamer vinden.

Belangrijk: Bergruimte!

Bij de keuze van de badkamermeubels is natuurlijk niet alleen het uiterlijk van belang; als je de juiste badkamermeubels kiest zijn die niet alleen fraai om te zien, ze zorgen ook voor voldoende bergruimte. Je kunt tegenwoordig kiezen voor een compleet meubel of een combinatie maken van losse elementen.

Afbeeldingen: 1, 2